TEAM 2023

MotorcenterX Ambassadörer

Mejla och ställ frågor till våra åkare om du har funderingar på till exempel val av maskin, bra ställen där man kan åka eller om du funderar på att börja tävla i skotercross.

AMBASSADÖRER

JOEL NORDHOLM

Lynx RAVE 600RS 2020

Jag har tävlat i skotercross sedan jag var 12 år men har tävlat i cross några år innan det. Efter att jag började med skotercross så lades crossen på hyllan och jag satsade allt på att tävla i skotercross. Enda sen jag började med skotercross så har jag tävlat på Lynx vilket funkar väldigt bra för mig.
Den värsta olyckan jag varit med om var när jag bröt lårbenshalsen men allt har läkt på bra och enligt doktorn så är allt som återställt. Förra året gick som planerat då jag vann Sverige Cupen. Med det resultatet kommer jag att få börja tävla i SM (2020).

Favorit bana måste vara Sveg där jag vann Sverige Cupen 

Har kört för MotorcenterX i två år!

DAVID NORDHOLM

Lynx RAVE 600RS 2020

JESSICA JONSSON

Mitt motor och skoter intresse sattes igång redan i mammas mage sedan tog det inte många år innan pappa satte mig på en Lynx Rave 150 som jag delade med mina storebröder och därefter fortsatte det och intresset växte istället till en livsstil – vilket kan låta klyschigt, men för mig är det verkligen livets liv. Friheten, vyerna och gemenskapen man får uppleva genom skoteråkningen är något utöver det vanliga.

2017 högg Ulf tag i mig när jag lämnade in min Ski-Doo på service hos MotorcenterX för första gången, sedan dess blev jag fast med detta goa gäng! Jag trivs som fisken i vattnet tillsammans med MotorcenterX, de anställda och på BRP – oavsett årstid. På sommaren stillar jag skoter begäret på cross, Sea-Doo Spark eller på fyra hjul – Can-Am.

För två år sen gick jag från en Ski-Doo 850 154 tum till en Lynx 850 146 tum – jag ångrar inte det beslutet en sekund, jag har utvecklats mycket som skoteråkare så varför ändra ett vinnande koncept, så även i år kör jag på en Lynx RE 3700 årsmodell 2020, den ultimata maskinen – enligt mig!

Ni hittar mig oftast i Lofsdalen eller Sälen varje helg då det är grym åkning bara 2-3 timmar hemifrån, andra favoritställen är Saxnäs och Riksgränsen.

MICKE LARSSON

Jag har åkt skoter sedan jag var en liten grabb. Började karriären på en 1980-tals Arctic Cat.
Efter det har jag hunnit med någon Polaris, en Lynx och ett gäng Ski-Doos. Så intresset har alltid funnits där!
Friåkningen började på riktigt för mig vintern 2013/2014. Innan det åkte man kort maskin och försökte va snabb på leden och någon bana ibland. Favorit ställe att åka på är svårt att säga, finns det bara nog med snö så är jag nöjd! Men det blir mycket Lofsdalen och Sälen då det är lämpligt avstånd. Måste säga att Saxnäs är något speciellt! Motorcenter började jag handla av så fort dom i stort sett hade öppnat och kom direkt bra överens med Ulf och personalen. Jag fick äran att bli ambassadör för dom år 2017. I år kommer jag åka på samma maskin som i fjol, en Ski-Doo Summit X 154 årsmodell 2019 som jag anpassat lite så den passar mig med bl.a. annat lägre styre, Fox fjädring runtom, T-motion limiters, Kralligare bågar fram och bak. Med mera…

Kontakta oss

Markera ditt val
Fyll i dina kontaktuppgifter
Meddelande

Av tillverkaren rekommenderat cirkapris är ett pris inkl. moms 2023 OUTLANDER 450/57. Kostnad för montering och installation av tillbehör är inte inkluderat. Däckåtervinningsavgift till SDAB tillkommer. Maskinen som visas kan vara extrautrustad. Vi lämnar inga garantier för att modellen finns tillgänglig. För fullständig prisuppgift och tillgång ber vi dig kontakta oss.

Kontakta verkstaden

Markera ditt val
Fyll i dina kontaktuppgifter
Saknas regnummer lämna fältet tomt
Beskriv vad du vill ha hjälp med